• Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
Dongguan Beesst Technology Limited

Co bych měl udělat pro údržbu své elektrické kola lithiové baterie?

Čas vydání: 2022-11-09 16:53:48  Hity: 14

what bych měl udělat pro udržení své elektrické kola lithium baterie? Části jako motor, ovladač, baterie, systém brzdových a zobrazovacíchnástrojů. Co bych měl tedy udělat pro udržení lithiové baterie svého elektrického kola? Výška sedadla a řídítek by měla být upravena, aby se zajistilo pohodlí jízdy a zmírnilo únavu. Přední brzda je řízena pravou rukojetí brzdy a zadní brzda je ovládána levou rukojetí brzd. Když je řetězec příliš těsný, je těžké jezdit, když je příliš volný, je snadné vibrovat a otírat další části. . Všimněte si, zda je řetězový hřídel flexibilní a zda jsou řetězové spojení špatně zrezivělé.


5

.

Be před jízdouna elektrickém kole, zkontrolujte tlak v pneumatikách, flexibilitu řízení řídících, flexibilita rotace předních a zadních kol, obvody,napájení baterie, motor, motor pracovní stav, světla, roh, spojovací prvky atd.

 6. Snažte senepoužívat spuštěnou elektrickou kola (tj. Začnětena místě), zejména při přepravě hmotnosti a kopce.

7. Při jízděna elektrickém kole zkuste použít lidskou energiinebo elektřinu, zejména když jdete do kopce,nesoute váhu, jízdu ve větrunebo když je silnice hrbolatá, musíte se spolehnoutna lidskou pomoc.

 8.

elektrická kolanejsou vhodná pro hrbolaténebo strmé silnice (obecně 8). Kdyžnarazítena takové silnice, jezdíte pomalunebo vystoupíte. Při jízděna takových silnicích by se pracovní prostředí motoru, ovladače, baterie atd.


elektrické kola by se měla vyhnout častému brzdění a startu. Přednebo zároveň s brzdění by měla být vrácena rukojeť pro kontrolu rychlosti a v oblasti podporované silnicí se pokusit použít lidskou sílu k jízdě. Zatížení 75 kg, zkuste se vyhnout přetížení. Použijte manuální jízdu s manuální pomocí, pokud je přetížen. N

whenna koni v deštinebo sněhu byste měli snížit rychlost jízdy a zvýšit brzdový vzdálenost, abyste zabránili boji a u

turns, abysteneohrozili osobní bezpečnost. 13. Vyvarujte se prodloužené vystavení slunci a mělo by být uloženona chladném místě.

 14. .    What are the things tonote about lithium batteries for electric bicycles?    1. Při jízdě v deštinebo sněhu by se vypouštěcí zásuvka mezi baterií a elektrickým kolaneměla dostat do styku s vodou. Pokud senepoužíváte, vypněte spínačnapájení baterie, abyste se vyhnuli zkratu. A zkuste se vyhnout použití e bike v drsném prostředí. Věnujte pozornost vodotěsným baterii.   2. Baterie by měla být držena daleko od zdrojů vody a požáru, udržována suchá a vyhýbá se silným vibracím, kolizi a zkratu. V létě by měla být baterie udržována mimo přímé sluneční světlo. Je přísně zakázáno používat bateriina jiných značkáchnebo modelech elektrických vozidel; Při použití je vyvarujte krátkého circuitingnabíjecí a vybíjení portů kvůli cizím objektům.

Předchozí: Jaké jsou hlavní výhody lithiu...

další: Kroky, které vám ukážou, jak ...